lucy in the sky with diamonds

Publicerad 2011-03-31 22:33:43 i

sådär! äntligen klar med allt...eller nästan allt orkar inte mer iallafall. jag har ätit packat duschat och varit ute med hunden + att jag har övertalat mamma att köpa nya converse till mig, snell hest. så nu är jag glad men trött och har lite ont i kroppen.

nu hade jag tänkt att checka lite 2bluecrabs och ladda ner lite bra musichaaa till bilresan imörn.

najsbajslingonsvajs.

nästa månads gärning, att klippa lika cool frissyr som elvis, måste få tag på den snubbes frissör.





/dinmammaspappasmormorssysterdottersbarnsdockasunderkläder.

just can't get enough

Publicerad 2011-03-31 20:34:43 i

hej alla rumpor out there!
nu har jag äntligen fått lite tid till datan och självklart gör jag ett inlägg då! orkar/hinner inte skiva så väldans mkt men kan berätta att jag har tydligen en ledbands skada i mitt knä och att jag åker på tävling i helgen, bra kombination! har varit med pappa och fått ett jobbigt knäskydd så jag kanske kan tävla. i sådana här lägen är det bra att ha föräldrar som är sjukgymnaster, plus att vi fick gå före alla i väntsalen, tur i oturen.

förövrigt packar jag förfullt och mitt rum ser ut som ett bombnedslag för att jag har slängt saker överallt inför packningen, braaaaaaa..åker runt 4 på eftermiddagen imorn om ni ville veta. nu ska jag halta runt i huset och packa det sista pöööss!

deppressionskurvan är hög, hatar att vara skadad!

clothes can't buy you happiness or..

Publicerad 2011-03-30 22:29:33 i

efter att ha suttit i cirka 1 yimme och kollat på alla fina saker jag vill ha på webb shops ska jag sova. hoppas alla fina kläder hänger i min garderob imorgon när jag vaknar. önsketänk, aja sov så gott puss!

jag vet vilken dy hon har varit i

Publicerad 2011-03-30 21:05:23 i

im sorry! skriver först nu för att jag har haft fullt upp.

skoldagen var chill, vi hade SO, lunch, engelska, svenska och bild. efter skolan åkte jag och berglund fram till stan så fick jag gå med honom när han skulle kolla lite kläder och skor. åkte sedan till träningen, var riktigt taggad eftersom det gick så bra igår.

 men när vi körde volter på golvet fick jag en konstig landning som gjorde ont i knät. tyckte inte det var så farligt. hoppade som vanligt men så började knär bli blått och svullet, gjorde mer och mer ont. tillslut kunde jag inte stödja på det, inte bra alls! kylde det och satte förband på, det ser inte ljust ut mot tävlingen i helgen...

ne men nu ska vi vara positiva, det kanske inte är så farligt! har iallafall duschat och ätit nu. vill också tillägga att jag har fått vår nya tävlingsoverall nu lagom till tävlingen, fett najsss!

fuck the monkeys eat bananas

Publicerad 2011-03-29 22:57:12 i

hello my dear friends!
har precis målat naglarna så det är lite svårt att skriva. plus att jag är ny duschad så handduken jaag har på huvudet ramlar ner i ansiktet hela tiden, livet är hårt ibland men då tänker jag på de som inte har något liv och mår genast lite bättre!

dagen har iallafall sett sådan ut att jag började vid 8 med franska sen rullade det vidare med läsning, so, lunch, teknik och svenska. nothing special in fact. efter skolan blev jag hämtad av mamma för att hinna till vårat symöte..ah fast ne, vi skulle in och kolla lite saker i stan och fick med mig hem 2 nya BHar en sportbh ansiktsprodukter och lite annan skit.

sen blev det hem och äta, vidare till träningen. vi hade tävling på träningen och det gick jätte bra, kul när det är lite annorlunda saker. sedan duschen äta lite fil och nu har ni mig här. imorgon börjar jag kvart över 10, det är nääääjs! kanske gör ett inlägg innan jag slumrar till efter min heroindos. kiss!...och bajs.




lindex bhar, bra pris bra passform!

can you bring me back to life

Publicerad 2011-03-29 18:51:02 i

heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
har lite bråttom för måste snarast cykla ner till träningen, så jag berättar hur dagen har sett ut senare när jag kommer hem. pusshej!

saknaden efter dig är obeskrivlig

Publicerad 2011-03-28 21:56:27 i


jag saknar dig så sjukt mkt, trodde att vi skulle ha mer tid ihop. visste inte att du skulle försvinna när vi var så unga. ingen kan förstå saknaden, du kommer alltid finnas i mitt hjärta önskar jag kunde göra saker ogjorda men så funkar det inte. skulle göra vad som helst bara jag fick hålla om dig om säga att allt ska bli bra men nu är det verklighet och allt kommer inte bli bra, det kommer aldrig bli bra. jag hoppas att vi träffas igen, snart. älskar dig simon och kommer alltid att göra det, du var världens bästa bror!

att hitta rätt är ibland svårt

Publicerad 2011-03-28 20:06:42 i

tjenis penis!
dagen har varit sådan att först var jag ju hos ortopeden, och jag är glad för det var mer positivt än negativt. slipper operation och kan fortsätta träna som vanligt, måste bara bygga upp lårmusklerna mer så jag kan stabilisera knäna. skolan var lugn idag, kunde inte vara med på idrotten för hade så ont i knät efter att ortopeden hade dragit i det så mkt.

efter skolan blev det att dra in till tha city för att äta med judith, sara och simon x2 sen gick jag, juddan och sara lite på stan. sara åkte till gymmet och jag och judith var kvar på stan. på måndag gymmar jag ju men var verkligen inte sugen idag men tog mig tillslut i kragen och åkte dit. fick tejpa knät när jag sprang annars gick det prima, fan stolt över mig själv jag sprang på löpbandet i en halvtimme utan att stanna (bra för att vara jag). sen cyklade jag och judith hem, hon hade varit på dansträning.

har precis ätit och sitter nu i sängen och myser lite. ska snart börja fixa till jeansen till shorts, ska nog också plugga lite franska ikväll men vi får se hur det blir med det. kanske visar shortsen i ett senare inlägg, puss.



uppfinningsrik

Publicerad 2011-03-27 22:51:54 i

ligger i sängen och filosoferar, har rensat igenom alla kläder nu och är sugen på att fylla garderoben med nya frescha sommar kläder. så sugen på värme, vår och sommar nu så kommer det snö idag, det var ju jättekul!

jeansshorts känns verkligen helt rätt och vill köpa massvis, men plånboken tillåter inte detta, tänk om man var rik..men då kom smarta tove på en idè så jag letade igenom gamla lådor och hittade 4 st slitna jeans som har varit mammas, pappas, eller brorsans. passade jättebra och var jättefina med hög midja så ska klippa sönder dom o pimpa lite så blir det finemang!

nu ska jag sova, eller snart iallafall. dröm sött.



här har vi jeansen.

dax att tagga till

Publicerad 2011-03-27 20:24:40 i

hej på er, lunchen hos mormor var jättegod, åt jag mega mycket mat! sen var jag tvungen att gå med den mätta magen direkt till träningen, gillar inte att träna när man precis har ätit..aja idag på träningen hade vi tävlingsträning och tränarna fick vara domare, känns lite pirrigt, har inte tänkt på det så mkt men nästa helg är det ju första tävlingen i stockholm, nervöst!

nu har jag duschat och ätit! resten av kvällen ska jag spendera i min säng med datorn tror jag, cheeell! kom på att jag ska till ortopeden imorn morgon så åker direkt dit innan skolan. han ska kolla på mina "stabila" knän. faaan jag måste fortsätta rensa mina kläder nu..orkar inte detta, men kommer nog bli glad när det är gjort. godkväll på er vänner!

black

Publicerad 2011-03-27 14:27:28 i

innan jag åker till mormor vill jag bara tillägga att dessa shorts blev mina i fredags!

de är köpta på vero moda, väldigt nöjd.

profilbild

Publicerad 2011-03-27 12:47:23 i

springer runt i rummet och städar som en galning samtidigt som jag försöker hitta en bra profilbild. mamma berättade att vi tydligen skulle till mormor på lunch, orkaaaar inte! men här är iallafall förslagen till profilbild, kan inte välja..




gaaaaah, vilken?

sura och salta

Publicerad 2011-03-27 11:31:50 i

nu är jag vaken och ligger o funderar på om klockan är 11.31 eller 10.31.. skumt de där med att flytta fram och tillbaka tiden. aja myser i sängen med kryptoniter, muuums!

das kryptonitos!

knäckemackor är gott

Publicerad 2011-03-27 04:02:00 i

för eran information blev jag hungrig och sitter nu och äter knäckemackor, mums. är trött. nu ska jag sova igen..roligt inlägg hehe, jag har tråkig humor. hej.

*knock knock.
-who's there?
-wi
-wi who?
-wihooooooooooooo!





jag har humorn som sagt!

h3h3h3

Publicerad 2011-03-27 01:40:00 i

kan ha nämt fel tid, det kanske var 12 vi skulle ut och gå imorn, aja onödigt inlägg. tjalol

i'm standing where you left me

Publicerad 2011-03-27 01:26:31 i

nu är jag där jag har längtat efter, min säng guuuuuuud va skönt! efter att ha cyklat hem i kyla, nattätit, fixat mig och plockat i ordning på rummet. kvällen har varit trevlig och jag känner att det börjar dra ihop sig för natten..runt 11 imorn har jag sara och judith planerat att gå ut för en promenad, hoppas jag hinner bara, måste dammsuga rummet, rensa kläder och rensa allmänt i mitt rum. sov så sött.

orkade inte rotera bilden så lev med det, fräsiga tjejer på fotot iallafall.

everybody's husteling

Publicerad 2011-03-26 23:32:29 i

nu är jag på ljunghed med judith och sara, efter pizzan åkte vi hem till ,mig för lite mys i mitt rum. det var ju earth hour förut så vi hade tända ljus i rummet, miljövänliga här!

aja somsagt vi är på ljunghed nu hos berglund, linus är också här och vi kollar på disney chanel, awesooome! skriver när jag kommer hem. puss

djävulen själv

Publicerad 2011-03-26 18:23:45 i

hej på er!
kom hem från göteborg vid ungefär 17, hemresan på tåget var lite roligare är dit, träffade nämligen christine på tåget så det blev min underhållning! när jag kom hem tog jag en springtur, hurtigt värre. köpte en kavaj i göteborg som jag är väldigt nöjd med. nu har jag duschat och fixat mig så nu bär det av till judith och sen åker vi till majåkers pizzeria! sara kommer nog till majåker ikv också, så det blir nog en rätt chill kväll skulle jag tro. aja ha det fint!

brottas mot sömnen

Publicerad 2011-03-26 00:53:22 i

hemma från adrian efter en mycket trevlig kväll. ligger nu i sängen och börjar bli väldigt trött, ska nog ta upp min bok och läsa lite innan jag släcker lampan. skönt att ha helgen framför sig och hoppas den bjuder på bra väder! om det blir snö igen flyttar jag till norra chile, världens torraste plats, det låter bra, tummen upp på den!

får se om jag hinner göra ett inlägg innan jag åker imorn, aja ni får sova så gott så hörs vi!

hjärta på den.

elaka flickor

Publicerad 2011-03-25 21:39:20 i

efter god mat och lite tjat ligger jag och adde i hans säng och har precis börjat kolla på mean girls 2, han gick med på att kolla den, höhö. eftersom det inte händer mkt mer i nuläget kan jag tillägga att jag och moder ska till gbg imorn för en mys dag, kan alltid hoppas att man hittar något fint, nu kommer adde med popcorn. cya

adrians håla

Publicerad 2011-03-25 18:46:46 i

tjaaaah!¨
nu är jag hos adrian, kom precis hit. kände mig lagom grym som åkte och gymmade i morse när mina kära klasskompisar låg och sov. körde nästan bara kondition på gymmet idag iallafall. vi hade bara en lektion och då hade vi SO prov, det kändes helt okej. efter skolan tog en liten trip til stan där jag köpte en blus och ett par shorts, fy på mig! ska inte köpa massa onödiga saker..ska ju till göteborg imorn och har typ inga pengar. trampolinträningen idag kändes sådär, har inte riktigt återhämtat mig än efter jag var sjuk, aja är nog i form tills tävlingen nästa vecka. ha en fortsatt trevlig kväll, för det ska jag ha!

världens coolaste

du tror att du äger marken som du går på

Publicerad 2011-03-25 09:59:00 i

godmorgon på er!
nu är jag på gymmet, måste vara klar här ungefär halv 11, för ska träffa sara kvart över så får se hur det går. aja jag kanske åker direkt till träningen efter skolan, och efter det åker jag till adrian men ska försöka få till ett inlägg någonstans. pusshej!

glad chey

tiden går fort när man har kul

Publicerad 2011-03-24 23:45:38 i

ojojoj, nu tickar klockan iväg, jag måste sova! det blev ändring imorgon så jag ska till gymmet innan skolan. igen sovmorgon här icke, klockan halv 9 ska jag upp, för jag och sara åker fram till stan och äter innan vi börjar. hoppas vi hinner! sov sött!

a late walk

Publicerad 2011-03-24 22:36:54 i

heeeello!
kom hem från passet vid kvart över 9 ungefär, tog lite fil och sen gick jag ut på 1 timmes promenad (med en hemlig beundrare) coolt osv. så nu sitter jag här igen kära vänner, bänkad framför tha computer. om ni vill veta så försöker jag hitta en ny profilbild till fejjan, men det går inget vidare. kranvatten är gott, kram.

kanoners!

lilla lady

Publicerad 2011-03-24 17:42:13 i

FISK I SENAPSÅS SKOJAR NI MED MIG! mina föräldrar tror tydligen att dom ska få i mig denna maträtt, forget it! ska tvinga pappa att göra lite fiskpinnar till mig, mycket bättre! varför måste man göra allt så komplicerat.

har precis pluggat lite SO, eftersom vi har prov på mellankrigstiden imorgon (fattar nada). FYI börjar 5 över 12 tomorrow, najs najs! har också ägnat lite tid åt gitarren, lärde mig spring för livet med sara varga, coooooolt! ni kanske inte vet det men jag har ingen egen gitarr, har ju bara skojspelat i några månader, men jag tycker det är jätte kul. min pappa är super awesome på det så vi har 3 gitarrer hemma. men igår nämde han att vi kanske skulle kolla på en egen till mig, wihoooo!

ska också nämna att jag fick vg på nationella i fysik, fett nöjd! nu är det bara nationella kvar i matte, engelska och språk (franska) eller bara och bara..rätt mycket kvar, sad face.

inom snar framtid ska jag äta och sen åker jag till gymmet en stund som följs av ett flex pass med ellen, tummen upp!


tänkte att jag kunde bjuda på denna bilden, en av de första jag tog på denna dator. och eftersom det var soligt och sommarkänsla ute idag blir det en bra bild för jag har lite färg, höhö!

space unicorn

Publicerad 2011-03-23 21:21:08 i

godkväll godkväll!
har precis pluggat färdigt, franska glosor tills imorgon också har jag pluggat lite till SO provet på fredag. det kändes behövligt för jag fattade ingenting av det jag läste, eller det kanske bara var slösad tid för kommer inte ihåg något nu efteråt, fuuuuuu!

var nere på träningen förut, kände mig lite rostig men det var skönt att komma igång. träningshallen är mitt andra hem. kommer ha galen träningsvärk imorgon för killarna pressade mig och skrek på mig när vi hade styrka. armarna är helt ömma, men då blir det skönt med lite simning imorn som vi ska ha på idrotten. men jag blev så sjukt sur, har ingen bikini. så jag får ta en helt tappad, bra att man har växt ut förra säsongens NOT.

jag och ellen bestämde oss tillslut för att gå på ett flexpass imorn kväll, ingen av oss har varit på det förut. men det är roligt med nya upplevelser och överraskningar. det ska tydligen vara allt möjligt, kondition, styrka och flexibilitet. looking forward to it!



älskar min vårjacka som det börjar bli väder till att använda.






peace bre! /tove

it's not about the money

Publicerad 2011-03-23 15:41:37 i

hej alla goa människor!
chillar i min soffa med juddan, vi har tagit lite kort och redigerat osv. hon ska snart leava hemåt och jag ska åka till träningen. riktigt taggad på att träna nu, är bara snuvig så det ska nog gå.

imorgon blir det skolan, ser faktiskt fram emot det, känns som en evighet sen jag var där. får också se vad det blir för träning på kvällen. jag och ellen kanske skulle gå på flex om det inte var fullt, shiet! måste ringa henne nu, puss.

fotoshoot

Publicerad 2011-03-23 10:34:09 i

godmorgon solstrålar!
är fixad och klar, förutom att jag inte har några kläder på mig. nu inväntar jag juddan så ska vi ut och ta kort, får se vart vi går. vet inte vad ja ska ha på mig, får beslutsångest, man vill inte frysa men det ska ändå vara fint, hmm. aja slänger på mig nått! bilder kommer. kram

miss secret agent

Publicerad 2011-03-22 23:44:44 i

hejhej!
lämnade johannas hydda vid ungefär halv 11 så nu sitter jag i min soffa och kollar på miss secret agent, mycket trevlig film. har gjort te och knäckemackor, det är världens bästa nattmat!

måste faktiskt lägga mig snart, jag och judith (kanske johanna) ska ta lite foton imorn och vi ska träffas kl. 11, så ska väl gå upp runt halv 9 för att duscha och fixa mig. over and out.

 

we are suppose to be a team

Publicerad 2011-03-22 20:24:32 i

hej alla goa människor!
nu mår jag nästan helt bra, vilket känns jätte skönt. bara nästäppan kvar, jag hoppas att det här var vårens sjuk period och att jag sen slipper det. jag och johanna har precis kolla på halv åtta hos mig, awesome! jag råkade välta ut en kaffekopp över en vit matta, så johanna satt och skrubbade upp det, hehe. jag är alltid klumpig, det är alltid jag som välter nått eller gör sönder nått, bra tove!

när vi var små hade johannas storasyster emma skrivit i sin dagbok att hon tyckte synd om mig för jag var klumpig, och att alla klagade på mig för det. haha det var sant ju, jag gjorde sönder johannas porslinsdocka när jag skulle klättra upp i en hylla, en garderob ramlade typ ihop när jag skulle gömma mig i den osv.'

snart ska vi kolla desperata hemmafruar, bye

hittade en långklänning, nice.

restless

Publicerad 2011-03-22 17:45:05 i

tjabba tjena hallå!
blev inte så vidare glad nu när jag har varit tvungen att skriva om det här inlägget för fjärde gången. antingen råkar jag trycka på delete, eller så svarar inte programmet, braaaaaaaaaaaaa! okej nu ska jag komma till saken!

sitter nu i johannas soffa och tar det lugnt, vi har varit ute på en promenad och kollat sex and the city 2. är fortfarande förkyld och jag känner att jag har virus i kroppen, men det blir bättre för var timme som går, wihooo! imorgon har vi studiedag kom jag på, hoppas jag kan göra något vettigt och inte ligga som en död hamster någonstans.

vaknade vid halv 11 idag och var väldigt rastlös, så jag rotade lite i mammas garderob (som nog inte har uppdaterats på de senaste årtiondena) iallafall, slängde på mig några funky klänningar och tog lite kort faktiskt. kände mig jätte fräsch så ansiktet döljdes på fotona (en gammal solhatt fick göra mig den tjänsten) puss!

hokus pokus

Publicerad 2011-03-21 19:16:03 i

´hitchi litchi!
eller ja, hej på er. spelar just nu gitarr och bara chillar med nästäppan och huvudvärken, sicka kanon kompisar! var ute på en promenad förut med johanna som också är sjuk och min hund som är sjuk (i huvudet) det var skönt att komma ut men var påpackad med 750 klädesplagg och frös ändå typ..

kvällsmaten brstod av soppa med creame fraiche och nybakat bröd, det var jätte mumsigt. mamma och pappa tvingade mig att vara hemma en dag till för att jag måste "återhämta" mig så det inte blir ännu värre bla bla.. tycker bara det är såååååååå tråkigt att vara hemma, ärligt talat hellre skolan och frisk.

plus att jag också blir galen av att inte träna. en skit kass sak med att vara hemma är också att man går och små äter lite då och då, så onödigt! känner mig som en ofräsch val här. har ätit skorpor, bullar, druckit oboy i mängder, ätit mer bullar, choklad och lite nachochips för att toppa det hela, smalt tove!




puss och hej leverpastej!

there is so much crazyness sorrounding me

Publicerad 2011-03-21 12:12:57 i

hello!
ligger i soffan och har precis kollat på mean girls och druckit smoothie. jag mår lite bättre idag, de halsonda har gått ner så det var skönt. tänkte ta mig en promenad men är inte så sugen på de, det är blåsigt och molnigt. skulle tro att mamma kommer hem snart så kanske hon kan laga nån lunch till mig. nu ska jag sätta på skruva den som beckham och små mysa lite med voffsen. cya.



sjukt kul

Publicerad 2011-03-20 21:30:10 i

hejhejhej!
sitter och glor på wild child, rätt bra faktiskt. har precis druckit lite te för att lindra min hals, mår inte alls bra, så det blir ingen skola imorn. vissa kanske tänker, skönt att slippa skolan men just nu känner jag inte så. vi är inne i en sån period att man missar så mkt om man är borta plus att jag inte kan träna och det är verkligen trist! hoppas redan att det blir bättre imorgon.


det går bra nu kompis det går bra nu!



/tove

look i'm as high as the sun

Publicerad 2011-03-20 12:24:24 i

HEJSVEJS!
sitter i min soffa och ja, skriver ett inlägg. gårkvällen var nice, vi hade det grymt först åt vi pizza och sedan blev vi allmänt flumma och drack red bull o åt chokladbollar, gotti! kanske vid halv 12 så kom berglund förbi och lekte med oss. vi kollade family guy avsnitt och hade det mysigt! jocke åkte hem vid halv 4, när han åkte hade vi satt på hipp hipp hora. så vi var tvugna att kolla klart. så vi somnade kanske vid 5, duktigt..

för en stund sen skjutsade vi hedda till stationen, så nu är jag ensam..glömde också att berätta att jag är sjuk, jätte kul! det började igår kväll, typ ont i halsen förkyld och ont i huvudet, sad face. men det är rätt fint väder ute så jag vill ändå ut. så jag och johanna ska på en lång promenix nu, så får vi hoppas att huvudvärken har släppt sen. ska såklart inte på träning, varför ska man bli sjuk, fuuuu! men vi höres senare, nu ska jag våldföra mig på johamma i skogen, hehe peace!

skål på dig!

awkward..

hedda är peddobear.




/tove

your a sexy man of god

Publicerad 2011-03-19 18:21:30 i

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
jag och heddz0r sitter och är väldigt trötta efter en träningsdag. vi åkte klockan 9 imorse och kom hem 4, jaaa va kul! så nu har vi ätit scones och duschat så det känns sweet!

vi skickar iväg mami och papi till bio och middag i skövde så slipper vi dom här hemma, vi kommer ha det grymt, shiiieeet! heddz0r sitter och spelar gitarr och sjunger (det låter förjävligt) men jag gillar dig ändå! vi ska snart fixa oss och flyga iväg till majåker pizzeria och tjocka oss, hehe! har inte bestämt än om vi ska äta där eller ta med, hmm.. aja kommer nog mer inlägg under kvällen.










ha det fult, för det har vi pössss!

hedda har anlänt

Publicerad 2011-03-19 00:17:42 i

tjabbish! jag och hedda sitter nu o äter chips och kollar film, mysigt! hon kom hit runt 3 i eftermiddags o efter det hade vi träning. imorgon ska vi upp tidigt för vi ska till herrljunga för en liten träningsdag, wihoo! har inte mkt mer att säga, tänkte lägga ut nån bild med min dator laggar så det går inte att ladda upp bilder, sad face. aja hörs imorn puss!

fuck sweden

Publicerad 2011-03-18 08:22:42 i

DET ÄR SNÖ UTE! VAD VILL VÄDRET OSS, SAD FACE
har lite bråttom men slänger bara in en dagens outfit kram!


linne istoppat i jeansen och sen en svart grnomskinlig skjorta på det!

I am number 4

Publicerad 2011-03-17 22:11:19 i

HEJ ALLA BRA MÄNNISKOR OUT THERE!
jag ligger och hare finfint i min kungliga säng. dagen har varit den goaste på länge. när jag berättar kommer ni förstå varför, iallafall jag och ellen var ju och dansade träningsdans, typ som zumba fast det hette fuego. de var faktiskt riktigt kul, vi ska nog göra det nästa vecka igen, wihoo! efter dusch och mat fick jag c.a 40 min ben och fot massage av fadern min. DÅ KOMMER MODER IN MED CHOKLADOBALLS! det gjorde min dag, heheh..

ser också fram emot morgondagen då världens bästa hedda anländer till min enkla boning. saknat henne grymt även fast det bara var 2 veckor sen förra landslagslägret. ja hon bor somsagt i uppsala, den lilla fjanten.. thats a rap everybody har icke så mycket mer att säga så see you later alligator!


har en känsla av att denna film kommer vara helt galet bra, vill se vill se vill se nuuu! det är regissören till disturbia som är en av världens bästa filmer, så det blir nog en besvikelse om den icke är bra.




livin' the dream!

tell the world that i'm coming home

Publicerad 2011-03-17 16:42:17 i

tjaaaabba!
sitter och tar det väldigt passivt i min säng, ska om 1 timme på danspass med ellen pellen, trevligt! min lektion idag gick prima så det är jag nöjd med. sen fick jag tillbaka min neccesär på syslöjden också jippie!


coolt va, ah jag vet.




/tove

I taxin I trappen I hissen I hallen

Publicerad 2011-03-16 22:40:39 i

BONJOUR!
har precis blivit klar med franska läxan, pweew det var skönt. innan jag sluter mina ögon för natten tänkte jag berätta att idrottslektionen imorn ska jag hålla i heheheh. hela min klass ska nämligen och hoppa trampolin, awesome! får vi se hur det går men det löser la sig, lite nervös är man allt! undra bara hur min fot mår, den är fortfarande svullen. fast aja inget är av eller brutet då funkar skiten!



hej jag har ett liv..




dröm sött/tove

you're the enemy

Publicerad 2011-03-16 20:12:07 i

heeeeeeej!
förlåt att jag inte har uppdaterat på nått dygn men då kan jag berätta allt kul (och mindre kul) nu! hade nationella i fysik i morse, gud va smart man kände sig..NOT. lite orolig över det resultatet, hmm aja har varit väldigt trött idag, för kollade solsidan fram till kl ett inatt, inte så bra.

kom precis hem från träningen med en fot som inte mår vidare bra..har också fått svar på min magnetröntgen idag, o det ser inte så ljust ut för min kropp, oh snap! juuuuust nu ska jag faktiskt hoppa i badet och mjuka upp kroppen lite. kommer lägga upp lite fina bilder som min kära kompis christine tog med min mobil igår, smart att inte radera dom hihih.



badet nästa /tove

walking on sunshine

Publicerad 2011-03-15 16:21:44 i

tjenare mannar!
glor på solsidan just nu. trött efter skoldan så det var skönt att möta sängen lite. ligger och tjockar mig lite med 2 doooooonuts, mums!







solen skiner och jag är glad /tove

tjaaaaaah bloggen!

Publicerad 2011-03-15 13:48:51 i

TJABBA!
sitter med en dator som vi fick låna på skolan, ska snart ha sweedish, åker direkt hem efter skolan today och träning blire senare. inte så mycket mer att tillägga hörs senare.

godmorgon

Publicerad 2011-03-15 07:25:42 i

godmorgon!
är färdig och ska ner o äta frulle nu, börjar 8 idag, fuuuu! aja hörs senare





/tove

yes sir i'm pointing at you

Publicerad 2011-03-14 21:59:44 i



känner att jag inte har nått som liknar liv just nu, är DÖ trött och vill sova, men jag orkar inte, typ. aja ska nog lägga mig i sängen och läsa iallafall cya.

14 mars 2011

Publicerad 2011-03-14 18:19:53 i

hej alla godingar!
ligger nedbäddad i min säng, chillin' killin' ne men min dag har sett ut såhär, först till skolan där det var min tur att stå i fiket så det var chill! sen blev det gymmet, när jag cyklade dit luktade det kaviar i hela luften, skumt! aja hade glömt sport bh så kunde inte springa idag..sad face. flög sedan hem på min cykelicykel. väl hemma drog jag några solsidan avsnitt, sen kvällsmat, och nu är jag här!

ska snart börja plugga, orkar inte, bläää! aja bara att ta tag i det antar jag..

kramkram



PIGG TJEJ!

I will be popular

Publicerad 2011-03-14 08:29:53 i

GODMORGON PÅ ER!
är klar och sitter o lyssnar på rix morronzoo dit eric saade ska komma, aweeeesome! hoppas han kommer innan jag måste åka.. jaa nu kommer han! börjar 10 över 9 så det är chill, men ni får ha en trevlig dag kramkram
 

äpple till frukost!


dagens outfit





/tove

farväl jupiter

Publicerad 2011-03-13 20:17:08 i

TJA ALLA FANS!
är nu hemma och har ätit osv. träningen gick prima, så det känns bra! ska gå och duscha snarast. händer inte så väldans mycket mer ikv. så kanske gör något bild inlägg senare får se men ha det fint så länge kram! 
gammal bild

what's the point

Publicerad 2011-03-13 13:40:36 i

HEJ PÅ ER!
sitter nu och spelar lite gitarr, det blev en rätt lång promenix med sara och hundarna, najsbajs! tog lite photos ute bara för att jag har ett liv, hehe!

skoooog!

sara, casper och skog

stabilt med converse!

glada hundar!

nelly!

casper attack!

var tvungen att duscha bort all smuts från nelly, här i ett försök att torka sig själv..



/tove

strawberry line

Publicerad 2011-03-13 10:58:20 i

hola amigos!
har vaknat, sitter och diskuterar med sara på fejjan när vi ska gå ut och gå, vi ska också försöka nå var lilla solstråle judith som stensover skulle jag tro.

kollar på lite kläder på tha internet, önskar att man hade feeeeeedt mycket pengar men nejnej! nu ska jag gå och äta frukost, kanske tar lite bilder från promenixen puss!

spring för livet om det är dig kärt

Publicerad 2011-03-13 00:17:25 i

TJABBISH!
jag och super söta silver sara gick över till mitt hus för johanna blev trött och ville sova, så vi började kolla på en film men då blev sara också trött, fuuuuuu! så nu sitter jag i min ensamhet och filosoferar, trevligt trevligt.

nu blev jag också sugen att hälsa på sängen, blir nog att göra sig iordning ta en alvedon, läsa lite och sedan sova, nöjd med helgen förövrigt, man behöver ta det lugnt ibland men vi höres imorn sleep tight!



lina tesch!




i drömmen är det du och jag /tove

där saaaaaaaatt den!

Publicerad 2011-03-12 22:15:38 i

tjolahoppsan!
nu är jag såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär glad! eric saade till tyskland, svenska folket är för en gång skull på min sida, jaaaa! detta gjorde min dag!

jag och sara skulle inte ha något emot att ta molly sandens plats

college road trip

Publicerad 2011-03-12 20:01:29 i

bonjour bonjour!
har nu bänkat mig i johannas soffa för myskväll, har huvudvärk och är trött så orkade inte göra något drastiskt ikv.

dagen har iallafall sett ut såhär, efter gymmet drog jag med mamma och handlade lite sen gjorde mamma tacos åt mig, hehehe tjockt. jag och johanna gick ut med nelly och sedan cyklade vi iväg för att köpa våran första pizza på majåkers pizzeria, vi åt hemma hos johanna och det var jäääätte gott!

nu har sara också kommit, så det blir godisätande framför melodifestivalens final, coooolt! nu får vi hoppas att det blir en bra vinnare och inte någon kass som förra året, håller tummarna. hörs senare, kommer antingen vara glad eller ledsen pööööss!

frukostdags!

Publicerad 2011-03-12 10:18:17 i

har precis slagit mig ner vid datan när mamma ropar att det är frukost, aja lika bra att äta nu så man inte är för full i magen på gymmet sen hehe,

jaha men nu har jag ätit, det blev ägg, fullkornsbröd och te, mums! åker till gymmet runt 11 skulle jag tro. ikväll ska jag leka med sara, och så får vi se vilka mer det blir. nu ska jag fortsätta dunka musik fred.

when life show you a thousand reasons to cry..

Publicerad 2011-03-12 00:47:01 i

tjenare tjenare alla där ute!
nu börjar jag faktiskt bli trött, så ni får ursäkta mig. blir ändå bra att jag går och lägger mig för det blir träning imorn bitti. försöker slänga in ett inlägg på morgonen. kommer somna med vacker sång på min hjärna.
tove checkar ut.

underbar!

Publicerad 2011-03-11 23:43:18 i


hoppas att detta funkar nu, men det här är iallafall min kusin när hon sjunger imagine. så sjukt duktig, bästa kusinen som finns älskar dig!

wow kan jag bara säga!

Publicerad 2011-03-11 23:02:25 i

är hemma från konserten och sitter i soffan och lyssnar på när linus spelar lite gitarr. det enda jag kan säga om konserten är wow, shit vilken upplevelse. fick gåshud på redigt många låtar, är stolt över min underbara kusin! försökte ta lite bilder men dom blev inte så bra, lägger iallafall ut några också ska jag försöka lägga ut en film så får vi se hur det går. bilderna kommer helt blandat.








ja, som sagt lite smakprov på kvällen, ska försöka lägga upp en film men vi får se hur det går/tove

hejsan hoppsan lillebror

Publicerad 2011-03-11 15:50:57 i

nu sitter jag och väntar på linus som säkert har fastnat vid datan, typiskt honom! aja mumsar också på ett äpple hehe aja hörs när jag kommer hem senare.




beatles tröjan är på sweet!, pusshej

i know it's possible

Publicerad 2011-03-11 15:01:26 i

hej på er alla glada människor out there!
nu är jag i hemmet och chillar, kom precis hem från skolan efter en helt okej dag. linus ska komma hit vid 4 och sen åker vi med mina parents till skövde för att först äta middag och efter det gå på kusinens beatles konsert som sagt, ser verkligen fram emot det! ska försöka ta foton och kanske filma någon låt.

nu ska jag iallafall gå och byta om o börja fixa mig tar nån bild på mig och slänger in ett inlägg innan jag åker ciaao!

blev inte jätte bra skärpa men tycker ändå bilden är bra, det är kussen som är inringad på bilden till höger

skolan nästa

Publicerad 2011-03-11 08:36:29 i


orkade inte fixa håret idag så det blev en slapp hästsvans

matteprov idag, gaaah!

klädseln idag, enkel vit skjorta och svarta bumullsjeans

ha det fint idag puss!

down at park avenue

Publicerad 2011-03-10 21:39:26 i

tjalalalalalala tja alla fans!
nu har jag fixat lite med min header, känns bra att jag fick till det tillslut. nu ska jag krypa ner i sängen med mig själv och min bok, mysigt! för er som undrar kollade jag på stolthet och fördom med en kladdkaka förut hehehe, ni får sova så gott puss!



på natten får man drömma sig bort. /tove

the rain in new orleans forgot to end

Publicerad 2011-03-10 18:55:52 i

hejsan svejsan allihopa!
har nu ätit tacos och sitter med musik i lurarna. drog till gymmet efter skolan och körde igenom hela kroppen, måste verkligen hålla igång nu sista månaden innan tävlingarna börjar, då man måste vara på topp!

kvällen kommer bli chill, ska nog snart dra igång en film hm undra vilken.. aja längtar tills imorn då det blir konsert på kvällen. har icke så mkt mer att säga, ha en trevlig kväll alla gudar out there peace out!

det har varit regnigt nu i flera dar, i dessa stunder vill man bara ha värme, tycker att h&m bikini kollektion ser riktigt bra ut i år btw.

hey boy i really wanna be with you

Publicerad 2011-03-09 21:21:48 i

hejhej alla glada människor!
vill bara säga att just nu känns livet perfekt, inte problem, allt flyter på. träningarna går bra, skolan är helt okej, mina älskade kompisar är underbara, ja vad mer behöver man ..? 

kom precis ut ur duschen och har ätit lite, träningen idag kändes jätte bra och jag körde på hela träningspasset + styrka, är nöjd! ska nu plugga franska läxan tills imorgon och läsa lite fysik (har nationella i fysik nästa vecka) scary!

måste gå och lägga mig rätt tidigt ikv..ska gå upp 20 i 6 imorn för att jag ska på magnet röntgen, inte det roligaste att ligga i en tub i 30 min. det är iallafall mitt knä som ska röntgas, därför att för ungefär ett år sedan hoppade jag ut från trampolinen och landade med knäna på ett betong golv, har sedan dess haft problem med ett knä, det kan vara någon liten bit som ligger där inne, så det är de man ska kolla. kände att det blev värsta uppsatsen här. 

har inte så mkt mer att tillägga så ha en fortsatt trevlig kväll.


dröm sött, puss


nyduschad och glad chey

wake me up when september ends

Publicerad 2011-03-09 09:23:05 i

godmorgon på er solstrålar!
har gjort iordning mig nu och sitter o äter en tallrik fil, måste plugga lite engelska innan jag drar till tha school också.. aja vi hörs senare. puss

kör på stram knut i håret idag



dessa har jag på benen idag

sam tsui

Publicerad 2011-03-08 21:56:23 i

tjeeeeenare mannar!
sitter och chillar jävel med ljuv musik i öronen, var nere på träningen nyss och var taggad på att träna men nehe då har jag fett ont i magen så jag kan inte hoppa, fuuuu.

innan jag går och duschar vill jag bara säga lyssna på sam tsui, jag är förtrollad, så jävla underbar röst. börjar typ 10 imörn, nice! då hade jag också tänkt ha mina nya byxor heheh, har inte så mkt mer att säga. hörs imorn peace out /tove

sam tsui!

follow me down the road

Publicerad 2011-03-08 16:50:48 i

god eftermiddag på er!
har precis gjort lite läxor och är ganska stolt över mig själv. dagen har varit helt okej, inte hänt så mkt. nu ska jag ut och gå med min kära hund och sen blire att plugga igen kanske tar lite bilder ute i det fina solskenet pusshej/ tove

are you near me, can't you hear me

westside vs. eastside

Publicerad 2011-03-07 21:37:22 i

hellu! var för en stund sen ute och gick med min träningsvärk och min älskade hund, trevligt! har precis ätit lite fil och nu sitter jag och spelar på gitarren, har lärt mig från och med du nu, woohooo!

min dator har fått virus igen, jsg lovar! skrev ett inlägg precis men så började hela datorn pipa och dampa, jag blev jätterädd, så nu sitter jag med brorsans dator, hatar min dator, den ska alltid få en massa bajs virus som typ inte går att få bort, ggaah!

börjar bli väldigt trött nu, så ska gå och läsa lite i min bok för att sedan krypa ner i sängen kramkram på er.

U.S.A




/tove

this time i really have to do things right

Publicerad 2011-03-07 20:10:15 i

hej på er igen! tog kort på det jag köpte idag men datan verkar ha pms så det funkar inte men usb skiten! köpte iallafall ny foundation, eyeliner, alvedon reseförpackning (tummen upp), ny ansiktskräm mot torr hud, detta väder tar livet av min hud asså!, köpte också en beatles magtröja som jag tänkte ha på kusinens beatles konsert på fredag och tillsist ett par militär gröna grymt sköna byxor, hittade byxorna på tha internet så dom kommer på bild! vill tillägga att dom är snyggare på än när man ser dom såhär.

sitter perfekt!

/tove

hehehehe bra rubrik

Publicerad 2011-03-07 18:08:57 i

tjabba tjena hallå säger jag, till er alla från oss alla en riktigt god jul! ne men det var ju kul..

fyfan va flum jag känner mig, vet inte varför men är lite små fnissig, skumt. åkte iallafall till stan efter skolan med judith för att köpa lite nödvändiga saker, blev lite andra saker också menmen. hade tänkt ta kort på sakerna jag köpte men kamerans batteri dog så det ska bara laddas.

resten av kvällen ska jag bara ligga i fosterställning och sova, typ.. när jag kom hem sprang jag direkt och tvättade av sminket och kröp i min byxdress, fedt nice! 

byxdressen på!

hörs senare ikv, kommer då lägga ut bilder på sakerna jag köpte idag hade fint /tove

rullstol beställd

Publicerad 2011-03-06 21:11:56 i

heheheeh sådär, nu är jag back on track fått lite mat i mig och aningen piggare. nu ska jag berätta om min underbara söndag. uppstigning kl.7 imorse också, frukost sedan stil träning i 2 timmar kanske, nu kommer det värsta! när vi alla trodde vi var klara är det nån snubbe (hemlig gäst) från göteborg om har kommit och ska ha styrka med oss, jaja det skulle väl inte vara så jobbigt, bara en snabbt styrkepass på en halvtimme sen är vi klara..så var det inte riktigt.

denna killen körde meed oss rejält, jag skojjar inte! vi i landslaget är ju ändå relativt vältränade men detta var obeskrivligt! när vi hade börjat tänkte jag, men vad är det här !? jag kommer döööö! i 1,5 timmas hade vi fys 1,5 timme konstant styrke och uthållighetsträning när man har tränat sönder i 2 dar redan! för att ni ska förstå hur jobbigt det var kan jag bara berätta att en och annan person fällde en tår! kan meddela att jag och min kära vän hedda kollade på varandra och började gråta när han sa att vi var klara, jippie! det är toppen av lycka!

nu kanske ni kan förstå varför jag inte är så levande just nu.. morgondagen kommer vara ett helvete, ett rent f'cking helvete. därför har jag beställt en rullstol så jag kan ta mig igenom morgondagen. har liksom träningsvärk nu! vilket glatt inlägg det här var kände jag, ne men jag är faktiskt stolt över mig sj som tog mig igenom denna helg och jag älskar mina underbara trampolinvänner, ni är verkligen 1 of a kind! så nu har jag fått skriva av mig, here comes the pictures!

världens coolaste måns!
bara så ni vet, bilderna kommer i blandad ordning, lev med det!

saaaaam!

coola killar!

jag i luften på lunch rasten

fick tårta, det var ju trots allt min namnsdag, jippie!

trött filleman på vägen hem, jag tittar fram bakom kudden, hehe

nu ska jag kila upp och lägga mig i sängen med min bok, gud va skönt att sova, undrar bara om jag kommer upp imorn sovgott allihopa för det ska iallafall jag göra /tove

borta bra hemma bäst

Publicerad 2011-03-06 19:37:00 i

hej på er allihopa! nu är jag tillslut hemma efter ett jobbigt läger, eller nu och nu, kom hem vid 2 kanske men orkade verkligen inte göra någonting. så jag la min direkt i ett bad för ett försök att mjuka upp min kropp lite, jaja det gick ju bra, har enorma smärtor i HELA kroppen, jag kommer till det snart med smärtorna. iallafall efter badet la jag mig framför tvn och somnade..

när jag vaknade av att nacken krampade typ 2 sekunder senare så stod pappa med en chokladkaka och sa att han tyckte jag behövde det för att återhämta mig, ja tack, papi du kan läsa mina tankar! satte sedan på twilight och halvsov genom den. sen gick jag ut en promenix meg judith occh min lilla hund, frisk luft är ju alltid bra! precis NU sitter jag ju och skriver ett inlägg och chillar lite, sweet!

ska komma till det här med smärtorna nu.
på fredag kvällen när vi kom till träningshallen hade vi först 2 timmars träning, på kvällen somnade jag som en stock..lördag morgon upp kl.7, otroligt pigg som man är på en lördag morgon! eller inte..man är ju bara människa. träning i nästan 3 timmar och sen efterlängtad lunch, direkt på igen med en 2 timmars, visst blir man trött bara man tänker på det! vif klockan 4 på lördagen åt vi middag (eller som jag kallade det andra lunchen) sen 2,5 timmars hård serieträning, gudars gjorde jag verkligen detta!

attans rabarber har ju inte kommit till smärtan än.. måste bara lägga mig ner och vila lite. berättar om min pigga kropp och min hemska söndagsförmiddag lite senare, då kommer också lite bilder ha det fint och lev livet /tove

im leaving home

Publicerad 2011-03-04 16:19:39 i

nu är jag färdig med packningen och sitter med min kära vän adrian i skype! kläderna är på och sitter o väntar in tiden. kommer som sagt inte göra inlägg på hela helgen vilket är mycket tråkigt men ska försöka ta bilder så jag kan visa vad jag har haft för mig, ni får ha en trevlig fest och festa loss! peace out




/tove

jag kommer

Publicerad 2011-03-04 14:33:49 i

goddag på er alla, sitter och dunkar lite musik måste snart gå och packa för helgen. taggad för helgen, hoppas det går bra, i form är jag iallafall just nu och det känns bra! lägret är i herrljunga så det är bra, hatar att sitta i bilen länge och sen träna!

gör nog ett meningslöst inlägg innan jag åker, men nu ska jag packa byeee /tove

spring för livet!

boom boom

Publicerad 2011-03-04 08:35:52 i


godmorgon, jag har sovit typ 1 timme inatt känns det som. kommer inte vara glad idag, aja nu drar jag till skolan!/tove

godnatt

Publicerad 2011-03-03 22:12:52 i

hejhej! kom på att jag ska packa inför imorn, åker på landslagsläger så kommer inte kunna göra inlägg på hela helgen, ajdå! men godnatt på er/tove

some people want it all

Publicerad 2011-03-03 19:10:32 i

hejsan hoppsan! sitter i sängen och är allmänt trött, när jag kom hem somnade jag o sov till kl.6, bra! jag som skulle åka och träna..blir nog en lång promenad ist. tror fan att min dator har fått virus fuuuuuuck! så nu kör vi hel virusgenomsökning så det dundrar. 

jag är så fucking trött, sitter typ o skrattar åt mig sj, roligt liv! ne nu måste det bli rörelse här.. hörs senare/tove

världen i min hand

alla flickor utom jag

Publicerad 2011-03-02 21:48:10 i

tjenis penis! har precis skrivit klart min recension om linda bengtzings bidrag i mellon, jag vet konstig uppgift i svenskan! aja var tvungen att göra den nu för datorn i skolan laggade så det funkade inte. kan berätta lite om dagen, jag älskar vårat schema på onsdag, det känns bara som man glider med, först har vi SO o nu kollar vi ändå film, lunch, engelska, svenska, bild, rätt chill! sen drog jag fram till stan, men orkade inte gå runt så jag slog mig ner i biblioteket o läste. började läsa twilight på engelska o jag var helt stuck! så jag var tvungen att låna den, underbart!

sitter och knaprar på skorpor medans jag skriver så det åker ner massa smulor mellan tangenterna, rabarber bra! hehehhe jag är jätte trött, ska gå o lägga mig nu..fuuuuuu skulle ju göra om grammatiken på provet imorn på franskan gaahh! orkar inte, nu börjar jag nästa gråta aaagh, bajselibajs! det får gå som det går, orkar inte ens kolla om franska böckerna är här hemma..

vad dum jag är, har ju haft träning idag också, faaaast, det gick inte så bra, inget mer med det. ni får ha det bäst peace out /tove

im sorry

Publicerad 2011-03-02 09:23:05 i

hej på er! jag har varit jätte dålig på att uppdatera o göra inlägg, förlåt förlåt! det ska bli bättring, just nu har det bara varit så mkt i skolan osv. men iallafall nu ska jag ta något att äta innan jag far iväg till skolan. efter skolan åker jag direkt till stan för att sedan träna, så det blir nog inga inlägg förän ikv sen. pussshej/tove



ja såhär ser jag ut idag

whip it real good

Publicerad 2011-03-01 18:11:41 i

hej på er! förlåt att jag inte har skrivit förän nu men har faktiskt inte orkat, kom typ hem o sov! dagen har varit tråkig fast vi såg på film på SOn, sweet. aja ska snart dra på träning, hoppas det går bra! ha det fint pusshej/tove

värme, ja tack!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela