i like the way your body moves

Publicerad 2011-06-29 23:44:38 i MIN VARDAG

hej godingar! jätte ledsen för dålig uppdatering, men det enda jag har gjort de senaste dagarna är stranden, träning och Mcdonalds. och denna kväll blev det lite mys med gott att äta vid lidan.

imorgon ska jag upp tidigt för att först kolla på en ny gitarr, eller snarare min första helt egna. sen ska jag iväg till stranden med karin.

puss!



stranden + jag på bilderna

kände mig väldigt busig när jag snodde dessa bilderna från johannas blogg, som hon tog idag. tänkte först ta all cred för den fina redigeringen men kom på mig själv att jag måste hålla mitt nyårslöfte, va en bra kompis tove!

godmorgon värme!

Publicerad 2011-06-28 10:53:30 i OUTFITS MM.

godmorgon! vaknade med solen i ansiktet som förväntat, nu bär det iväg till stranden för att pressa och bada.

HA EN KANONDAG ALLIHOPA!




en väldigt slapp outfit helt enkelt, linne och shorts är från bik bok och bikinin är från H&M om jag inte har helt fel.

non violent

Publicerad 2011-06-28 00:46:59 i MIN VARDAG

hello guys! ska göra en lång historia kort och sammanfatta kvällen såhär. långa cykelturer, myggornas krig och gitarrspelande.

nu ska jag sova, imorgon åker vi tidigt till stranden. det ska bli kanonväder och om det inte blir det, så lägger jag mig i fosterställning och gråter.

sov så gott finisar!

 

sommaren i city 1990

Publicerad 2011-06-27 15:28:58 i MIN VARDAG

hejsan godingar! efter en dammsugning av huset ska jag börja göra mig iordning för kvällen, vi ska cykla ut till filsbäck och grilla, mysigt! ska fixa lite grillspett till mig hade jag tänkt, men nu måste jag börja röra mig mot köket.

puss!

 

can you be my doctor

Publicerad 2011-06-27 13:23:00 i MIN VARDAG

hej finisar! kom för en stund sen från gymmet, och nu har jag ätit hemmagjord pizza och glass, oj så nyttigt!! ska ut med nelly och ta med mig judith ut också, vi ska nog planera dagen lite. see ya!

vad ska man säga när allting är sagt

Publicerad 2011-06-27 02:12:53 i MIN VARDAG

hello gullungar! hängde med johanna i tv soffan hela kvällen och kollade på en redigt bra film, the constant gardener. nu ligger jag i sängen och har checkat lite tv serier.

ska sova snarast, ska upp relativt tidigt för att bege mig till gymmet, sen hoppas jag på sol så man kan få lite färg! hörs imorgon, puss!


me and my deer (ja, det betyder rådjur, är inte helt efterbliven bara trött)

i just wanna make you sweat

Publicerad 2011-06-26 19:58:11 i MIN VARDAG

hello! gosh va skönt det var att träna, behövdes verkligen, körde också egenpåhittad yoga ute i trädgården efter. grannarna måste undrat vad jag sysslade med..
 
har precis duschat och ska nu stoppa i mig lite lax och potatis, mums! sen blir det en långpromenad med vovven, kan inte vara inne när det är så underbart väder!

livet leker, puss!


saknar inte det här vita ett dugg!

running man

Publicerad 2011-06-26 17:50:39 i MIN VARDAG

hej på er mina fina läsare! är på toppenhumör för jag hörde nyss på radion att det skulle vara kanonväder hela veckan!!! äntligen sol säger jag, det var dock lite kallt och blåsigt vid sjön men det ska nog bättra sig!

nu har jag tagit på mig träningskläderna, har inte tränat sen i onsdags tror jag, kaos! så drar iallafall ut på en löprunda och rör på fläsket, hörs senare.

PUSSOCHKRAM

mitt ass ser ut som en bulldeg på bilden, sexigt!

off to the beach

Publicerad 2011-06-26 13:26:19 i MIN VARDAG

tjenixen! gårdagskvällen bestod av donken besök och filmtittande, nu ska jag dra mig iväg till stranden, eller snarare klipporna, men stranden låter bättre! judith och johanna håller mig sällskap, ha en toppendag!

press the deletebutton

Publicerad 2011-06-25 18:09:56 i MIN VARDAG

hello dear fellas! jag somnade i en solstol och sov någon timme, naaajs! känner mig ärligt talat som ett utskitet plommon, go känsla.

nu ska jag gå och göra hemmagjord pizza med bästa farmor, som typ aldrig har ätit pizza, gööött! sen får vi se vad sm händer ikväll. take care!


FARS MOR!!!!

galen natt

Publicerad 2011-06-25 14:08:14 i MIN VARDAG

hej på er!

förlåt för dålig uppdatering, men hade väldigt mycket att fixa med igår så hann inte, midsommarafton spenderades iallafall hos johanna med riktigt goa gubbar! vi grillade lekte lekar och dansade. senare droppade det in några fler, och sömn var inte något vi tänkte på direkt.

jag somnade i en soffa med 3 andra pers tittandes på hitta nemo runt klockan 8. vaknar vid elva och har bara en annan person som ligger på mig och jag minns inte att jag somnade, bra!

nu har jag tagit en lång och välförtjänad dusch och ska ut på en promenix med brudsen för att rensa hjärnan.

hejsvejs!


mot stan

Publicerad 2011-06-23 14:01:24 i OUTFITS MM.



ansiktet fick tyvärr inte vara med, men det är ju kläderna som var det viktiga, inte mitt fuckface.

höga vita shorts - bik bok  linne - monki  bälte - accent

ha en finfin dag!

united states of eurasia

Publicerad 2011-06-23 13:40:17 i MIN VARDAG

goddag solstrålar!

lite bättre till mods när det äntligen är värme ute, göttans! dagen har väl inte riktigt kommit igång än för min del, har bara varit ute med nelly, ätit jordgubbar och diskuterat dagen med vännerna.

ska snart ta en dagens outfit bild, eftersom jag inte har gjort det på ett bra tag. kan bero på att jag har gått runt i myskläder första delen av sommarlovet. men ska iväg till stan i eftermiddag så något vettigt får jag la ha på mig!

PUSS

jävla ostbågar!!!

Publicerad 2011-06-23 00:43:09 i MIN VARDAG



varför gick jag ut i köket och hittade en ostbågspåse, varför såg de så inbjudande ut att öppna påsen och börja knappra på de underbara gula böjda sakerna, varför åt jag nyss upp nästan en hel påse av de små jävlarna!!! har ont i magen och är sur på mig själv, dåligt dåligt..

ny header

Publicerad 2011-06-22 22:24:44 i MIN VARDAG

funderar på att göra en ny header, när jag ändå inte har något att göra, den jag har nu var ju bara tillfällig. men har inte hunnit ta tag i det. vi får se vilken det blir, men skriv gärna vad ni tycker om den sen.

puss!

jordgubbsberg

Publicerad 2011-06-22 21:41:00 i MIN VARDAG

godkväll mina fina!

är redigt trött efter träningen så när vännerna skulle dra iväg till donken nu hoppade jag över det och spenderar kvällen i soffan med massvis av jordgubbar.

ha det toppen, puss!


köttfärspaj

Publicerad 2011-06-22 16:44:58 i MIN VARDAG

hej på er! nu har jag äntligen en liten paus från matlagningen, pajen står nämligen i ugnen. hoppas verkligen att den blir god. tycker det är väldigt roligt att kolla recept på internet för alla har olika ideer och om man är trött på kokboken så är det ett toppen alternativ!

kladdkaka bakade jag ju också för en stund sen och den blev awesoooome, sorgligt nog får jag inte äta den..

har träning vid 6 men efter den berättar jag resultatet av pajen, och kanske en bild.

pusshej!

något som inte alls har med inlägget att göra, min fina bild som jag fick mvg på, ojojoj!

godmorgon världen

Publicerad 2011-06-22 11:11:20 i MIN VARDAG

godmorgon! slaggade hos johanna inatt och kom precis hem, gårkvällen spenderades först på donken för att sedan kolla film o johannas soffa med kladdkaka, kanoners!

nu måste jag hitta ett bra recept på köttförspaj, nämligen jag som tar tag i matlagningen ikväll, hur nu det kommer gå.. ska också baka en kladdkaka, men inte till mig själv utan till min far som ska ha den till jobbet.

såklart inget bra väder idag heller. pusshej!

i can stand my own ground

Publicerad 2011-06-21 22:05:37 i MIN VARDAG

tjenixen! gud va skönt man mår efter att man har tränat, det gör susen! man blir mycket gladare och livet känns lättare, love it!

nu ska jag vara med mina bästisar och ha det förjävla bra, pusshej!



saknar min kusse otroligt mycket så tillägnar honom en bild!

im a maker, im making stuff

Publicerad 2011-06-21 15:52:13 i MIN VARDAG

hej på er!

är det inte meningen att det ska vara soligt på sommren? tydligen inte, för solen har tittat fram 1 gång sen vi fick sommarlov!!

så idag har jag gjort en massa tråkiga och onödiga saker som man gör när det är såndant väder, jag har klippt min hund, varit ute på en långpromenad, dammsugit, ätit mat, sen ätit lite mer mat, städat osv..

nu ska jag äta lite choklad, hejsvejs!

the sufferer & the witness

Publicerad 2011-06-21 11:39:26 i MIN VARDAG

godmorgon kära ni!

gud va trött jag är, men kan inte somna om, jobbigt!! vet inte riktigt vad som händer idag, har iallfall träning ikväll, den första på nästan en vecka, pga att nästan alla var på landslagsläger i helgen och jag har valt att hoppa av så hade jag ingen tränare. men nu ska jag ner och äta frulle.

CIAO

american sweets

Publicerad 2011-06-20 23:13:00 i ELDFLAMMOR I VARDAGEN




hej på er!

dessa fina saker som är på bild gjorde jag förut, vet vad det ser ut som men ta det som en man! dessa heter american sweets och var väldigt simpla att göra, smält chocklad på banan och strö mandel på, efter det, skjuss in i frysen, i 1-2 timmar och voila! något inte fullt så onyttigt att smaska på när man blir sugen. testa gärna!!!

eat my dust!!

Publicerad 2011-06-20 16:13:00 i OUTFITS MM.

hej på er!
det har varit en rätt fin dag ändå, inget regn och solen har tittat fram då och då. idag har jag spenderat min tid först på gymmet med ellen och sen mötte vi upp karin på stan. åt en god lunch och kollade butiker i vackra lisch!

fick med mig en skön TEE hem från mauritz och ett par jeans från gina tricot, göttans!

solen tittar fram

Publicerad 2011-06-20 09:52:45 i ELDFLAMMOR I VARDAGEN

godmorgon fina ni!
vaknade av att solen lyste in genom fönstret, gud va härligt! äntligen säger jag. nu ska jag byta om och dra mig iväg till gymmet och träna med ellen, sen blir det en snabbis in till stan.

hörs senare.



slutet av juni och början på augusti, då bär vi av till turkiet!!!!!. judiths och mina föräldrar har planerat detta bakom våra ryggar som en avslutningspresent och nu är det bestämt. JIPPIE!!!!!!

rädd för spöken

Publicerad 2011-06-20 00:01:54 i MIN VARDAG

hejhejhej! nu ligger jag i sängen redo att sova, men vi kollade som jag nämde förut paranormal activity 2 hos johanna, eller jag kollade halva sen gick jag in i ett annat rum. hatar sånna filmer!!!

iallafall när jag kom hem, så tände jag och då sprängdes lampan, jag sket typ ner mig och sen går nelly runt och skäller, gud hjälpe mig!

godnatt, vi hörs imorgon.


hey you, i'm kind of digging your style.

i love mirrors

Publicerad 2011-06-19 16:51:22 i MIN VARDAG


hellooooo!
har precis varit iväg med mamma och inhandlat en spegel, älskar verkligen speglar. så fint i rummet. det blev en rätt stor med jättehärlig gammalvit ram.

lite lycka såhär i det regniga vädret.

PUSS

gymmet stängt

Publicerad 2011-06-19 11:01:53 i MIN VARDAG

hej på er! gymmet var tydligen stängt, fuuuuuu! så dit beger jag mig imorgon istället. nu ska jag ut och springa, som tur är regnar det inte nu. puss!'

godmorgon

Publicerad 2011-06-19 09:36:44 i MIN VARDAG

godmorgon, sovit gott? det har jag, ska sätta på mig träningskläder och sedan åka till gymmet med ellen, kan behövas lite träning för min del eftersom jag inte har tränat på hela helgen, så det ska bli skönt!

vet inte vad dagen bjuder på senare men man kan alltid hoppas att solen tittar fram. ha det toppen!


det är snart ett år sen, saknar dig grymt mycket brorsan..

i had the time of my life

Publicerad 2011-06-19 00:10:38 i ELDFLAMMOR I VARDAGEN

hello sweethearts!!!!!!
förlåt för den dåliga uppdateringen, men har haft det fullproppat, igår kväll var det fest, och den får tummen upp! sjukt roligt, mycket skratt och dans. karin slaggade hos mig, och vi sov som gudar i min säng! idag har vi sovit och ja varit som man förtjänar efter fest.

 men tänkte låta bilderna tala för de senaste dagarna, vet att ni tycker det är lite roligare, allt från lapdance till gråtande personer, enjoy!















sov så gott, vi hörs imorgon!

skolavslutning

Publicerad 2011-06-17 09:36:00 i ELDFLAMMOR I VARDAGEN

godmorgon! balen igår var så sjukt rolig, den bästa kvällen på länge! först åt vi och sen var det spex, som jag var med i. dansade som sagt lapdance, gosh va kul det var! sen fick jag själv en av killen jag dansade på. hahah, tänkte inte på att ett helt bord med lärare satt och kollade på. men nu måste jag åka till min sista skolavslutning på fredriksdalskolan, kommer gråta!!!

PUSS&KRAM


jag just nu.

fixar mig

Publicerad 2011-06-16 15:44:37 i MIN VARDAG

hej på er! håller på att fixa mig inför kvällen, som jag verkligen ser fram emot! ska bli hur kul som helst, men hinner inte skriva så mycket mer, ni får ha en toppenkväll, bilder på mig kommer senare.

puss!



en gammal bild på klänningen

just smile

Publicerad 2011-06-15 22:46:30 i MIN VARDAG

godkväll! nu ska jag krypa under täcket och ladda inför morgondagen, har skåpstädning, uppvaktning pga. medaljplatser av kommunen och bal på kvällen, wihoooo!

sov så gott underbara människor.

en dålig vana

Publicerad 2011-06-15 22:27:38 i MIN VARDAG

tänkte ta upp det här med dåliga vanor, ingen vill ha dom men de finns där ändå!

jag har många dåliga vanor som t.ex peta näsan, kissa på mig själv i duschen oså, ne men seriöst. tänkte på det nu när jag var hemma och inte hade något för mig att jag äter hela tiden. det är de jag gör när jag har tråkigt. inte bra alls, en bulle där, sen lite chips och choklad. tillslut är jag jättemätt och har ont i magen.

hur ska det gå på sommarlovet, då det är väldig många dagar då man inte gör någonting, ajabaja!

vatten blandat med öl

Publicerad 2011-06-15 20:25:34 i MIN VARDAG

hejsan godingar!
kom hem för en stund sen från en mycket trevlig kväll! har vatten och öl i håret, gött! shit va sugen man blev på att ta studenten, så sjukt kul.

sjung om studentens lyckliga dar

Publicerad 2011-06-15 15:38:59 i MIN VARDAG

hej på er! jag, judiith och johanna ska snart cykla ner till stan för att kolla på studenten! vilken tur att det är bra väder.

läkarna sa att tungan hade läkt ihop bra så det var ju skönt, tvingade såklart in min mamma på pressbyrån efteråt, var galet hungrig!

ska ta lite bilder på alla glada studenterna, så hörs vi senare!



måltiden på vägen hem, mobilkameran, skarpt!

godmorgon

Publicerad 2011-06-15 09:04:11 i ELDFLAMMOR I VARDAGEN

godmorgon vänner! solen skiner och jag har precis varit ute på en skön promenad. ska duscha och göra mig iordning för att sen vid 10 åka till skolan.

här har ni några bilder ifrån fotograferingen med rebecka som jag lovade att visa!




morotskaka

Publicerad 2011-06-14 23:19:15 i MIN VARDAG

tjenixen! ligger i sängen och redigerar bilder och tar det lugnt, ska snart sova. imorgon ska man ha med sig fika till SO lektionen, och jag ska ta med mig min berömda morotskaka, har en känsla av att jag kommer vara den enda som äter den, men jaja!

vid 12 ska jag åka på återbesök i skövde för min lilla operation och sen blir det att åka till stan för att kolla på studenten med mina kompisar skulle jag tro!

sov så gott, vi hörs imorgon och då ska jag visa det jag köpte idag plus lite bilder från fotograferingen.

PUSS

jag vet, vi är coola.

grattis mamma!

Publicerad 2011-06-14 22:52:02 i ELDFLAMMOR I VARDAGEN

detta inlägg är till min mamma som fyller år idag, världens bästa och snällaste mamma! förtjänar inte en så bra mamma som hon är! hon hjälper mig med allt och finns där för mig, älskar dig!


gud så söt!

ta inte solen för givet

Publicerad 2011-06-14 22:40:03 i MIN VARDAG

hej på er! först vill jag säga förlåt för den dåliga uppdateringen idag och så ska jag förklara varför det kommer sig, jo dagen i stora drag.

en misslyckad friluftsdag som skulle spenderas ute, men förvandlades till en film inne i ett mörkt klassrum eftersom det var så dåligt väder. sen begav jag mig in till stan för köp av lite små saker bl.a till balen, kan visa dem imorgon.

kvällen spenderades först hos mormor på middag och sen träning, fullproppad dag!


en smygbild från fotgraferingen igår, fick bilderna idag, hur kul som helst att kolla igenom dem!

rensa tankarna

Publicerad 2011-06-13 23:26:31 i MIN VARDAG

godkväll finisar! kvällen kan sammanfattas såhär joggingrunda, tv tittande och rabarberpaj. helt okej kväll!
imorgon är det friluftsdag och jag hoppas på fint väder och glada miner! bad och grillning blir det, mycket trevligt!

nu är det inte många dagar kvar till sommarlov,oh så jag längtar! hoppas iallafall ni har haft en bra dag så hörs vi!

HUGS


randooooom

en bra dag

Publicerad 2011-06-13 20:02:23 i MIN VARDAG

hejsan!
det var verkligen superkul att fota med rebecka, måste göras oftare absolut! vi åkte runt till lite olika platsen för att hitta bra motiv, tror vi var ute i 2 timmar! ni får se bilderna när jag får dem imorgon, vill se dom nuuuuu!

slängde sedan i mig lite mat och tog nelly ut på en promenad med judith till majjan, det blev att köpa lite kakor och dricka inför morgondagens friluftsdag.

hörs senare.


detta var en outfit jag hade på mig under fotograferingen.

fotosession

Publicerad 2011-06-13 15:33:43 i MIN VARDAG

hej på er! idag är det soligt och jag är glad! dagen i skolan har varit helchill, fick reda på lite betyg och är sketa nöjd hittills!

blev också tillfrågad om jag ville vara med på spexet och dansa lapdance, tänkte först säga nej, men ändrade det till ett JA! det är kul att bjuda på sig själv lite och har inga problem med att göra bort mig, så go for it!

nu ska jag äta något, och sedan ska jag och rebecka ut och fota.

see ya!


sluta hugg varandra i ryggen

Publicerad 2011-06-13 08:35:08 i MIN VARDAG

godmorgon! ska snart dra mig iväg till skolan för att påbörja sista veckan innan sommarlovet, fett skönt! det ser ut som det ska bli fint väder idag, så ni som redan har slutat skolan, ha så kul i solen, men vi ska sitta inne i ett klassrum, skoj!

vi hörs senare, puss!

små lätta moln

Publicerad 2011-06-12 22:25:51 i MIN VARDAG

hello underbaraste!
honungsdoftade hår och nyrakade ben, det sitter fint en söndagskväll!

ska snart gå och lägga mig, somnar och hoppas på att vakna upp imorgon utan 4 jättefinnar i min panna, morgondagen är förövrigt lugn, först skola och sen ska jag ut och fota lite med en kompis i klassen, trevligt!

hoppas ni har haft en toppenhelg. sov så gott, PUSS!

söndagsmys

Publicerad 2011-06-12 20:27:21 i MIN VARDAG

hej på er!
är nu hemma efter en lång träning, skönt! men har skadat ryggen på något knepigt sätt, så har väldigt ont, bara att härda antar jag! för att minska smärtorna lite ska jag iallafall ta ett långt och skönt bad, och se fram emot den sista veckan som stor och cool niondeklassare!

PEACE OUT †


dream of californiacation

Publicerad 2011-06-12 14:07:20 i MIN VARDAG

hejhejhej!
jag och johanna åkte till majjan och unnade oss en glass, nu ligger jag ute i solen medd en bra bok och tar det lugnt. blev väldigt sugen på att åka utomlands helt plötsligt, mer värme tack!


love ya!

äntligen lite sol och värme

Publicerad 2011-06-12 11:40:00 i MIN VARDAG

godmorgon solstrålar!
det regnar inte, det är sooooool! gud va man blir glad när man tittar ut genom fönstret. johanna slaggade här inatt och vi har precis ätit frukost ute på verandan.

nu ska jag dra på mig inlines och johanna tar longboarden, så ska vi ut en liten sväng i det härliga vädret.

ha det toppen!

were not living in america

Publicerad 2011-06-12 00:38:26 i MIN VARDAG

hej på er!
kom för en stund hem från en trevlig kväll i filsbäck med mycket skratt. vi åt grillat och kollade på the ring, eller kollade och kollade, jag låg mestadels under ett täcke. gud va läskig!

på vägen hem i bilen satt vi och dunkade, were not living in america. en gammal goding såhär på kvällskvisten. pappa ringde nyss och sa att dom var påväg hem, cyklandes?! jag trodde dom låg uppe och sov, jag är ensam hemma, gud hjälp mig!

nu kom johanna över till mig, wiiihoo!
ni får sova så gott finisar!


bild på mig från kreta, vet inte varför jag valde denna bild men tyckte den såg lite mysch ut!

billboard dad

Publicerad 2011-06-11 12:07:18 i MIN VARDAG

godmorgon!
jag sov hos johanna inatt och vi vaknade runt 10, sen dess har vi kollat på film, billboard dad, mary-kate och ashley olsen film, standard!

nu är jag iallafall hemma, sitter och funderar vad som ska hända idag, vädret ger iallafall inga möjligheter till utomhusaktiviteter.

vi hörs senare!

jag vill ta studenten

Publicerad 2011-06-10 20:16:34 i ELDFLAMMOR I VARDAGEN

hej på er!

 nu är jag hemma igen, gud så sugen jag blev på att ta studenten när jag såg amanda. men det är tre år kvar och mycket pluggande som väntar! är väldigt trött just nu, jag och johanna låg typ över varandra i bilen.

nu ska jag byta om till något lite mer bekvämt och sen trippar jag över till johanna för en kväll med filmmys!

HA EN KANONKVÄLL ALLIHOPA!


världens bästa kusin!

vart tog den vägen?

Publicerad 2011-06-10 14:22:27 i MIN VARDAG

hej på er!

kollar ut genom fönstret och får lite ångest vad jag ska ha på mig?! ska ju på student så vill vara lite fin, men det regnar ute, hmm..  målade naglarna och failade om ni ville veta. ne nu måste jag hitta kläder.

what a sweet little girl

Publicerad 2011-06-10 13:25:34 i MIN VARDAG

hej på er! jag hatar detta väder!!!! kom hem för en stund sen, blöt från topp till tå (lite mitt eget fel också kanske). sminket rinner, gud så fint. nu ska jag ta en lång varm dusch och sedan fixa mig åter en gång.

HEJS!

mulen morgon

Publicerad 2011-06-10 08:02:55 i MIN VARDAG

godmorgon! har precis gjort mig klar och ska snart gå ner och käka frulle. vet inte riktigt när jag kommer hem och i eftermiddag ska jag och johanna till skövde för att gratta mig älskade kusse som tar studenten.

ha en toppendag, PUSS!

i'm kind of stuck in a green light

Publicerad 2011-06-09 22:20:36 i MIN VARDAG

hejsan svejsan! gör ett sista inlägg innan jag kryper ner under täcket och ber för att det inte blir någon åska inatt så jag kan sova!
imorgon börjar jag tidigt och slutar tidigt, fett najs! vi ska nämligen kolla fotboll "hela" skoldagen, turnering mellan skolorna i kommunen. kan bli trevligt, slippa en dag i skolan iallafall!

vi hörs imorgon, sov så gott!

PEACE OUT †


breaking a habit

Publicerad 2011-06-09 21:37:36 i MIN VARDAG

godkväll gullisar! nu har jag fixat lite med headern som ni kanske ser men bara tillfälligt, måste fixa lite nya foton! kvällen har varit lugn, har suttit vid tvn förutom när jag tvingades ut i regnet med hunden.

nu ska jag ta en härlig dusch bara för att mitt hår ser ut som en pajas.

PUSS&KRAM
 

when it's cold and the sky is grey

Publicerad 2011-06-09 19:01:45 i OUTFITS MM.

hej på er!

vädret har varit piss idag, regn och åska! talangjakten gick däremot kanon, jag och några kompanjoner höll som sagt i den och tror inte att jag failade en enda gång! sen fick jag också veta att jag fick MVG i syslöjd, fett bra jao!

efter skolan tog jag en tripp till gymmet och sen en snabbis in till stan för att inhandla några saker som jag har kollat på. nu blir det mat och sen lite mys framför tv:n ha en bra kväll finisar!



pic numb. 1 och 2 är två saker som jag gjort i syslöjden, en tygpåse med amerikatryck, och en slags korsett. och på den sista bilden 2 transparenta linnen från gina tricot, alltid bra att ha!

borsta tänderna bör man

Publicerad 2011-06-08 22:31:36 i MIN VARDAG

godkväll!

sitter och borstar tänderna just nu och funderar på livet. jag och johanna var ute och åkte rullskridskor nu på kvällen, vi var awesome!

imorgon är det talangjakt på morgonen, jag kommer göra bort mig!

godnatt

snabbis

Publicerad 2011-06-08 17:34:40 i MIN VARDAG

hej på er!

kom hem för ett bra tag sen efter att jag hade varit hos optikern, nu ska jag snart iväg till träningen men först tänkte jag byta om, rätt smart sådär!

idag har det varit rätt mycket planering inför talangjakten som är imorgon, är med och anordnar den och har en känsla att det kommer faila!

det går inte att lägga upp bilder just nu, så dagens outfit kommer ut senare.

KRAM

godmorgon

Publicerad 2011-06-08 07:25:24 i MIN VARDAG

godmorgon!

sovit gott? jag somnade direkt när huvudet nuddade kudden, skönt! ska gå ner och äta nu innan jag beger mig till skolan. dagens outfit kommer upp sen när jag kommer hem!

ha en kanondag, puss!

jag vill lägga mig ner och dö

Publicerad 2011-06-07 22:27:48 i MIN VARDAG



hej på er godingar!

rubriken låter deprimerande men så är inte fallet, eftersom jag inte har gjort något inlägg idag blir det en snabb genomgång av dagen.

först var jag i skolan, som är så ointressant, ingen idé att skriva om den. när jag kom hem blev det en rejäl powernap, var sjukt trött. tog också en långpromenad med nelly innan jag åkte till träningen.

skulle först cykla men det åskade så jag vågade inte ta risken att bli träffad av blixten. träningen gick bra, blev som vanligt ett styrkepass som avslutning. kom hem och gav mig ut på en löprunda, nu kommer vi till rubriken, springa efter en 2,5 timmarsträning, standard.

vill bara sova, så ska inte dra ut på det mer en såhär. imorgon ska jag vara bättre med uppdatering!

PUSS

guiding light

Publicerad 2011-06-06 22:23:03 i MIN VARDAG

godkväll sweethearts!

sitter och spelar lite gitarr fast jag egentligen ska städa. men det kan jag göra sen, typ..

var ute på en promenad med juddan förut, sen gick vi in till mig och åt plättar med glass och bara snackade av oss, gött ibland!

är nästan klar med SO plugget också, stolt över mig själv! är inte precis taggad på skola imorgon, menmen. nu ska jag inte deppa över det, de är ju snart sommarlov!!!!!!!


Life is not about waiting for the storm to pass, its about learning to dance in the rain.

together we stand divided we fall

Publicerad 2011-06-06 17:49:00 i MIN VARDAG

hej på er!

det har varit en jättehärlig dag. trodde först att det skulle bli dåligt väder, men som tur var så stack jag ut huvudet genom fönstret och kände att det var varmt och soligt!

skulle först leka med johanna, men hennes häst var tvungen att skos. så det blev mys i solen istället, men jag kan typ inte bli brun, gaaaah!

som vanligt har jag skjutit upp läxorna till slutet på dagen, så nu ska jag plugga SO, kuL! ville ut och springa med har överansträngt benhinnorna igen, så det blev inget med det.

ha en bra kväll, puss!

godmorgon

Publicerad 2011-06-06 09:38:17 i MIN VARDAG

godmorgon!

vaknade inte för så länge sen, och kollade ut genom fönstret. molnigt! neeeeej, jag vill ha sol. hoppas det blir finare senare på dagen.

nu ska jag gå ner och äta, sen får vi se vad jag hittar på.

puss!


jag och filleman, min goding!

lördag

Publicerad 2011-06-06 01:08:34 i ELDFLAMMOR I VARDAGEN

på lördagen tävlade jag, så gick upp vid 5 på morgonen vilket var riktigt jobbigt. tävlingen gick bra, låg 4 som första svensk till finalen. men hoppade tyvärr ur i finalen, men är grymt nöjd ändå!

på kvällen var det bankett, shit vilken galen kväll, hade så kul men det var jättetråkigt att säga hejdå till alla, svenskarna kommer jag ju inte träffa på hela sommaren och amerikanerna vet jag inte när jag får träffa igen. noooooooo!

inmarsch i finalen.


och en bild på mig, erica och oscar från banketten.

kommer inte glömma den här helgen, den har varit grym!

nu ska jag sova, för imorgon bär det troligen ut på äventyr. KRAM

fredag

Publicerad 2011-06-06 00:52:45 i ELDFLAMMOR I VARDAGEN

på fredagen var jag i tävlingshallen men jag tävlade inte, kollade bara på mina små kumpaner som hoppade i de yngre klasserna. så det blev en chilldag med lek och sol.

lek på hög nivå!


jag och min älskade.

jag sitter och sjunger, eller nått, hmm..

torsdag

Publicerad 2011-06-06 00:42:24 i ELDFLAMMOR I VARDAGEN

senast jag gjorde ett inlägg var ju i torsdags, så här får ni lite bilder från den trevliga grillkvällen med amerikanerna, otroligt grymt folk. enjoy!


Sam och söta Alisha plus charlottes dumma tumme!


jag, hanna och charlotte.
charlotte är så sjukt skön, världens coolaste med fett go humor.


erica, den andra amerikanen förutom charlotte som jag klickade väldigt bra med, hon är så snäll och söt.

hej igen efter ett tag

Publicerad 2011-06-06 00:15:18 i MIN VARDAG

hej på er!

saknat mig? jag har ju inte varit här på några dagar pga tävlingen, som förresten har varit otroligt kul! jag tänkte göra så att jag gör några inlägg där jag visar och skriver om vad jag gjorde varje dag, så ni får leva med att det blir några inlägg såhär på kvällskvisten.

ska bara lägga över bilderna till datorn sen kör jag igång, nu när jag ändå har tid.

PUSS

godnatt

Publicerad 2011-06-03 00:13:01 i MIN VARDAG

hej på er!

kom hem nyss och ska gå och lägga mig, är fett trött efter en otroligt rolig kväll. är också trött efter att ha pratat så mkt engelska, men det är så kul!

imorgon åker jag väldigt tidigt och kommer hem väldigt sent, så får se om jag hinner med något inlägg alls. men kan ta lite kort, som jag kan lägga upp så ni har någon aning vad jag sysslar med där borta.

sov så gott, pusspusspuss!

grillkväll

Publicerad 2011-06-02 16:55:38 i OUTFITS MM.

hej på er!

kom hem runt halv fyra, då vare bara att hoppa in i duschen och sen fixa sig. nu väntar jag nämligen på att bli hämtad utav några kompisar så drar vi till karin och grillar med amerikanerna, riktigt kul ska det bli!

så ni får ha en toppenkväll.

PUSS

såhär ser jag ut just nu.

see you soon

Publicerad 2011-06-02 11:30:54 i MIN VARDAG

hej på er snyggingar!

nu ska jag sätta min på cykeln och flyga ner till hallen eftersom det är där vi träffas.

vet inte rikigt när jag kommer hem, men ni får ha en toppendag.

puss.

hello mister

Publicerad 2011-06-02 11:07:47 i MIN VARDAG

godmorgon!

vaknade vid halv 10 och har nu gjort mig klar, ska gå ner och äta frukost med sitter just nu med den där j*vla månadsrapporten som man måste fylla i varje månad för landslaget, tråkigt!

vi ska mötas klockan tolv och åka så jag har lite tid på mig, det kommer antagligen ett till inlägg innan jag åker iväg.

PUSS&KRAM

godnatt

Publicerad 2011-06-02 00:04:26 i MIN VARDAG

hej på er godingar!

kvällen har varit så lugn som den kan bli, har bara tagit det riktigt passivt! snart ska jag lägga mig, eftersom jag ska upp relativt tidigt imorgon. åker nämligen och tränar i herrljunga igen.

jag kommer vara rätt dålig på att uppdatara denna långhelgen eftersom jag har tävling, men gör det bästa ut av det.

hoppas ni kommer få ett toppenlov (dock inte så långt).

PUSS

brutalt

Publicerad 2011-06-01 21:40:19 i OUTFITS MM.




MAMMA! det är brutalt, varför ligger dessa fina kläder i lådor? hittade den svarta skjortklänningen och skjortan här över när jag rotade på vinden typ, nu snor jag dom, hehe.

throw your soul through every open door

Publicerad 2011-06-01 20:40:53 i MIN VARDAG

hej på er!

nu har jag precis kommit hem från herrljunga, tränade lite och snackade med alla folk, pratade med många amerikanare och såklart mina vänner från ungern som är fett sköna! är riktigt taggad på tävling men för min del drar den inte igång förän på lördag.

ska ta en snabb dusch och sen blir det nog lite gitarrspelning. måste äta också men vet inte vad, hittar väl på något. är ensam hemma för tillfället så det är chill.

ni får ha en toppenkväll, puss!


förra frivolten cup, som hålls i herrljunga. konstigt nog en av europas största ungdomstävlingar, jag uppe i luften.

godmorgon

Publicerad 2011-06-01 07:28:18 i MIN VARDAG



godmorgon!

såhär ser jag alltså ut idag, packade ner ett par shorts om det nu skulle bli varmt.
jeans - JC  tee - monki  bandeautopp - monki

drar mig snart mot skolan, åker till herrljunga efter så det blir ingen uppdatering förän ikväll.
ha en toppendag sötnosar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela